Leve de croquet

Wij houden van croquetten. We zeggen niet voor niets; leve de croquet. Daarom maken wij onze croquetten zonder poespas, gekke fratsen en rare toevoegingen. Gewoon lekkere croquetten, waar we zelf gek van zijn.

Wat ons zo

bijzonder maakt

1 | kwaliteit

Voor onze croquetten werken we uitsluitend met verse en waar mogelijk lokale ingrediënten. We selecteren onze leveranciers kritisch en proberen de keten zo kort mogelijk te houden.

2 | aandacht

Dagelijks trekken we onze eigen bouillons. Bomvol smaakmakers als verse groente, kruiden en specerijen. Dat alles geven we de tijd die het nodig heeft en verdiend. Onze smaakvolle bouillons vormen de basis van al onze croquetten.

3 | kleinschalig

Onze ambitie is niet om de grootste croquetten maker van de wereld te worden. Wij zijn kleinschalig en dat willen we blijven. Hebben we dan geen groeiambities, zeker wel! Maar onze kracht is flexibiliteit en wendbaarheid, dat willen we graag zo houden.

4 | verrassend

Wij blijven je graag verrassen met onze unieke croquetten! Daarom zijn we continue bezig met nieuwe creaties, dat eindeloos proeven nemen we daarin voor lief.

4 | persoonlijk

Wij zijn Brian & Désirée, beide bezeten van croquetten. Daarom zijn wij gestart met de Croquetten Boutique. Uit liefde voor en als ode aan de croquet.

Onze croquetten

van klassiekers tot verrassende nieuwkomers

Ons assortiment

Onze beroemde Hollandse garnaal & zeekraal croquet, een vegan mini croquet met Surinaamse roti vulling of een mini croquet met beef chimichurri. Ze staan er allemaal tussen.

Proefpakket aanvragen

Wil jij een gratis proefpakket ontvangen? Brian komt graag bij je langs met een pakket vol lekkers.

m