m
m
m

Leve de croquet

Wij houden van croquetten. We zeggen niet voor niets; leve de croquet. Daarom maken wij onze croquetten zonder poespas, gekke fratsen en rare toevoegingen. Gewoon lekkere croquetten, waar we zelf gek van zijn.

Een avond lang

borrelen

Borrelplank : per persoon 13,50
Rijk gevuld met croquetjes voor in de oven of airfryer; kazen van Kazerij Stalenhoef; vers gesneden charcuterie; smokey nootjes; balsamico uitjes; druiven; pickles en een rustieke baguette.

Vega borrelplank : per persoon 13,50
Rijk gevuld met vegetarische croquetjes voor in de oven of airfryer; kazen van Kazerij Stalenhoef; crudité met huisgemaakte dips; smokey nootjes; balsamico uitjes; druiven; pickles en een rustieke baguette.

Onze borrelplanken zijn te bestellen vanaf 2 personen. Dit mag ook voor 1 persoon regulier en 1 persoon vegetarisch zijn.

Bestel informatie
Reserveer dan vooraf je borrelplank of doosje croquetten makkelijk via WhatsApp (06-39051935) of info@croquettenboutique.nl, wij zorgen dat het voor je klaar staat om af te halen bij ons in de Boutique! Onze borrelplanken zijn te betellen van woensdag tot en met zondag. Wil je op zondag genieten van een borrelplank? Bestel dan alvast op zaterdag vóór 17:00 uur.